top of page
Mooie vrouw die zich zal laten verwennen in het schoonheidsinstituut Malou
logo Malou

CRYOLIPOLYSE BEHANDELING BIJ MALOU IN GROOT-BIJGAARDEN (DILBEEK)

PROMO
1 beurt met 3 producten voor thuiszorg: dit samen zorgt voor een gegarandeerd resultaat, reeds na 3 weken. Prijs: 325 EUR.

EEN UNIEKE AFSLANKMETHODE ZONDER OPERATIE

U wilt graag afslanken, maar dan zonder pijn, naalden, scalpels, verdoving, littekens, intensief sporten of diëten? Dan is cryolipolyse of vetbevriezing door Schoonheidsinstituut Malou warm aanbevolen. Deze unieke behandeling is een niet-invasief alternatief voor liposuctie: ideaal om vetophoping in love handles, buik, armen en benen aan te pakken, met langdurig resultaat.

WAT IS CRYOLIPOLYSE?    

Cryolipolyse of vetbevriezing is een buitengewoon effectieve en comfortabele afslankmethode waarbij vetcellen met koude worden behandeld. Zo wordt plaatselijk op de huid een apparaat met lage temperatuur aangebracht. Dieper gelegen vetcellen worden door gecontroleerde lokale koude gekoeld tot ze kristalliseren. Cryolipolyse bevriest en verwijdert vet zonder omliggende weefsels of organen te beschadigen. Het is dus een veilige en betrouwbare methode waar geen operatie bij komt kijken en waarbij langdurige bijwerkingen uitblijven.

Lotus Achtergrond

WERKT VET BEVRIEZEN? GEGARANDEERD RESULTAAT MET CRYOLIPOLYSE!

Met deze unieke afslankmethode boekt u gegarandeerd resultaat. U verliest al 3 tot 18 centimeter na de eerste cryolipolyse behandeling! Het aantal sessies die nodig zijn voor de gewenste resultaten zijn afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone en de dichtheid van het te verwijderen vet. Om ervoor te zorgen dat het resultaat van de behandeling langer aanhoudt, is ook thuiszorg belangrijk.

Cryolipolyse behandeling

WAT IS DE KOSTPRIJS VAN EEN CRYOLIPOLYSE BEHANDELING?

De prijs bedraagt 180 EUR per beurt en per zone.

€180

Relaxing bij Schoonheidsinstituut Malou

BOEK NU UW CRYOLIPOLYSE BEHANDELING BIJ SCHOONHEIDSINSTITUUT MALOU IN GROOT-BIJGAARDEN (DILBEEK)!

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK

bottom of page