Malou

Schoonheidsbehandelingen op maat bij Malou in Dilbeek

Naast een aantal traditionele behandelingen zoals epilatie, definitieve ontharing, pedicure, manicure, gelaatsverzorging en lichaamsbehandeling, bieden wij ook formules op maat aan die innovatief en effectief zijn. U kunt bij ons terecht voor de volgende gelaatsverzorgingen:

  • Lifting Beauté. Een gelaatsverzorging met als hoofddoel hydratatie en versteviging op basis van collageen. Uw huid is gelift en straalt nog dagen lang. Dankzij de extra ampule wordt uw vochttekort aangevuld en couperose huid gekalmeerd.

  • Peel en lift. Met behulp van fruitzuren verwijderen we dode cellen en onzuiverheden. Nieuwe cellen krijgen de kans om aan de oppervlakte te komen, zodat u er jeugdiger uitziet. De nieuwe opperhuid voeden we met regenerende bestanddelen, waardoor u nog meer gaat stralen. Tenslotte geef ik u een masker met vitamine C. De elastische structuur van dit masker verstevigt uw huid. Bovendien regenereert de vitamine C het collageen diep in de huid.

  • Beauté Aromatique. We brengen zachtjes essentiële oliën aan op uw huid die zeer heilzaam zijn en uw huid weer in topconditie brengen. We kiezen naargelang uw huidtype plantenextracten die ik verwerk in een masker. Dat laten we ongeveer 10 minuten op uw huid inwerken en u voelt zich als herboren.

  • Catiovital. We brengen een warmtemasker met sauna-effect aan op uw huid wat een reinigende en zuiverende werking heeft. De huid kan opnieuw ademen. Vervolgens voeren we een ionisatie uit met een gel aangepast aan uw huidprobleem waardoor we actieve bestanddelen heel diep in de huid kunnen insluizen. Dit voelt aan als een zalige extra massage dankzij de zachte elektrodes. Last but not least, volgt een ontspannende massage met essentiële oliën en een aangepast masker. Uw huid krijgt een nieuwe uitstraling.

  • Behandeling schimmel- en kalknagels. Uniek in de regio, een volledig pijnloze behandeling tegen schimmelnagels! In 3 beurten verlost van deze vreselijke kwaal, dankzij de allerlaatste nieuwe laser uit Amerika. 1 behandeling per maand.Prijs: 1 teen € 75, 2 tenen € 100 en 10 tenen € 125

Malou
  • Definitieve ontharing. Reeds 12 jaar ervaring met medische laser! Gemiddeld 6 beurten nodig. Bikini: € 75, Lip – kin: € 50, Oksel: € 55, Onderbeen: € 120, wenkbrauw: € 50

Malou
  • Verwijdering tattoo & pigmentvlekken. Prijs afhankelijk van grootte en hoeveelheid

Malou

Alle behandelingen voer ik met zorg en liefde uit, zodat uw genot centraal staat.

Malou Schoonheidsinstituut
press to zoom
Malou Schoonheidsinstituut
press to zoom
Malou Schoonheidsinstituut
press to zoom
Malou Schoonheidsinstituut
press to zoom
1/1